ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τέσσερις (4) Υποτροφίες ΠΜΣ _2020

Ηράκλειο, 30-04-2020

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για  τέσσερις (4) Υποτροφίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προκηρύσσει από δύο (2) υποτροφίες για τους φοιτητές/φοιτήτριες πλήρους φοίτησης του 1ου και 2ου κύκλου σπουδών αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, για τους φοιτητές του β΄ κύκλου, οι υποτροφίες αφορούν στην έκπτωση των διδάκτρων που αντιστοιχούν στο δεύτερο (2ο) εξάμηνο σπουδών κατά 50%, για 2 φοιτητές, με βάση την απόδοσή τους στα μαθήματα του 1ου  εξαμήνου σπουδών. (Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής ολοκλήρωση και των τεσσάρων μαθημάτων του 1ου εξαμήνου.)

Για τους φοιτητές του α΄ κύκλου, οι υποτροφίες αφορούν στην έκπτωση των διδάκτρων για την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας κατά 50% για δύο (2) φοιτητές, με βάση την απόδοσή τους στα μαθήματα το 2ου εξαμήνου σπουδών. (Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής ολοκλήρωση και των οκτώ μαθημάτων του 1ου & 2ου εξαμήνου σπουδών.)

Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι υποτροφίες θα κατανεμηθούν μεταξύ των ισοψηφούντων φοιτητών/φοιτητριών. Στο παραπάνω πλαίσιο, καλούνται οι υποψήφιοι να καταθέσουν σχετική αίτηση ηλεκτρονικά στη γραμματεία του Π.Μ.Σ., από 04 έως 18 Μαΐου 2020.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από ειδική επιτροπή που ορίστηκε με βάση τη σχετική πράξη της συντονιστικής επιτροπής.

Η Διευθύντρια του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού»

Ειρήνη Δήμου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΛΜΕΠΑ

 

 

Πρόσκληση σε ομιλία Αντωνακάκη Κωνσταντίνου
Πρόσκληση σε ομιλία Αντωνακάκη Κωνσταντίνου

Σε συνέχεια των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο μάθημα της Διοικητικής Λογιστικής για Τουριστικές Επιχειρήσεις, οι κύριοι Γαρεφαλάκης Αλέξανδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πασσάς Ιωάννης, διδάκτωρ του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τουρισμού, σας προσκαλούν να...

Αναβολή μαθήματος Διοίκηση Μάρκετινγκ Τουριστικών Επιχειρήσεων

Για λόγους ανωτέρας βίας το μάθημα Διοίκηση Μάρκετινγκ Τουριστικών Επιχειρήσεων με τον κο Αποστολάκη Αλέξανδρο  δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη18/01/2024 και ώρα 17:00-20:00μμ.   Θα ενημερωθείτε από τον διδάσκοντα για την αναπλήρωση του...

3η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης
3η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο Τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού μας στον τομέα της εργασίας, συνδιοργανώνουν την «3η...